Збиток Європейського cоюзу в разі продовження санкцій проти Росії може скласти до трильйона євро, заявив радник президента РФ з євразійської інтеграції Сергій Глазьєв.

«Якщо санкції Заходу проти Росії продовжаться, то Європейський cоюз може втратити до трильйона євро», - заявив він під час науково-практичної конференції в Бішкеку.

На думку Глазьєва, санкції більшою мірою негативно позначаються на розвитку самої Європи, економіка якої вже зараз серйозно програє в своєму розвитку тому ж Китаю.
Глазьєв також підкреслив, що євразійська інтеграція спрямована на те, щоб «скоротити вплив Заходу на наші країни», повідомляє РІА «Новости».

Як раніше повідомляв ForUm, верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні повідомила, що 17 листопада питання нових санкцій проти РФ буде обговорюватися в ході чергового засідання у Брюсселі.

Влада США звинувачує Росію в порушенні Мінського протоколу і обговорюють можливість запровадження нових санкцій проти РФ спільно з Євросоюзом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

48