Міські служби Варшави оцінили суму збитку, нанесеного в результаті заворушень у місті 12 листопада, майже у 30 тисяч доларів.

Про це «УНІАН» повідомила прес-служба міської влади, відповідаючи на запит агентства.

«Загальна сума збитків, завданих міській інфраструктурі під час «Маршу незалежності», визначена міськими службами і становить близько 90 тисяч злотих (30 тис. доларів. - Ред.)», - наголошується в повідомленні. Більше половини цих коштів становить відновлення інфраструктури та вартість прибирання. Збиток зафіксувала також міська каналізаційна служба та служба міського транспорту. Комунальники вивезли з місць сутичок хуліганів з правоохоронцями близько 10 тонн сміття.

Раніше президент Польщі назвав «катастрофою» вчорашні бійки у Варшаві, які мали місце під час проходження «Маршу незалежності», організованого польськими націоналістичними організаціями. Поліція повідомляла про затримання майже 300 хуліганів і про понад 50 поранених правоохоронців.

Як раніше повідомляв ForUm, у польській столиці під час так званого «Маршу незалежності» відбулися зіткнення груп націоналістів з поліцією. В марші брали участь кілька десятків тисяч чоловік.

Під час маршу і в наступні нічні години поліція затримала 276 осіб. Пошуки інших порушників правопорядку тривають.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом