У Миколаївській області суд заарештував міліціонера, який спровокував дорожно-транспортну пригоду з трьома загиблими і трьома постраждалими, повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Відзначається, що за клопотанням слідства і прокуратури суд обрав стосовно міліціонера виняткову міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

За даними відомства, співробітник Южноукраїнського міськвідділу міліції, перебуваючи за кермом автомобіля марки KIA Klarus, звернув на узбіччя і, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем марки ВАЗ-21093. Серед травмованих була вагітна пасажирка ВАЗа, яка втратила внаслідок ДТП дитину.

Слідчим відділом прокуратури області розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). В рамках кримінальної справи призначено низку експертиз для встановлення стану водія KIA в момент ДТП, а також технічної справності автотранспорту та інших обставин події.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом