Інспектори Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і м. Севастополь не допустили ввезення до Криму великої партії української курятини, повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду.

«Недоброякісна продукція була виявлена інспекторами Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і м. Севастополь у процесі перевірки великої партії м'яса птиці з Одеської області України. У вантажі масою майже в 20 тонн, поставленому на кордоні ТОВ «Еконокс», були виявлені упаковки курячих стегон з датою вироблення 25 вересня, не заявлені у ветеринарних супровідних документах», - сказано в повідомленні.

Підкреслюється, що вся партія продуктів за документами була виготовлена 30 жовтня і була придатною до вживання. За даними прес-служби, на м'ясні напівфабрикати не була надана декларація виробника, тому визначити їх справжнє походження не було можливим.

«Внаслідок грубих порушень норм і вимог чинного законодавства Російської Федерації небезпечний для життя і здоров'я людей товар був повернутий на територію суміжної держави», - сказано в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом