У медзакладах Харкова залишаються шестеро постраждалих у результаті вибуху в місцевому пабі. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

«Шестеро людей, які постраждали 9 листопада від вибуху у рок-пабі «Стіна» на вул. Римарській, все ще перебувають у харківській Лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. О. І. Мещанінова», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, у відділенні політравми перебувають одна жінка і двоє чоловіків з численними осколковими непроникними пораненнями м'яких тканин тіла, а в опіковому відділенні - троє чоловіків. За минулу добу стан постраждалих не погіршився.

«Дві людини перебувають у реанімації, стан важкий, але загрози для життя немає, хоча в одного з них обгоріло 40% тіла. Результат перебігу опікової хвороби може бути різним, але ми робимо все можливе, щоб у пацієнтів усе було гаразд», - цитує прес-служба заступника головного лікаря з хірургічної допомоги Андрія Козаченка.

Також він повідомив, що у всіх постраждалих є всі необхідні ліки, якими їх забезпечила як лікарня, так і родичі з волонтерами.

Як повідомляв ForUm, 9 листопада в приміщенні кафе «Рокс Паб Стіна» у Харкові о 21:45 стався вибух.

За фактом вибуху Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 КК України (Терористичний акт, що призвів до тяжких наслідків).

За даними міськради, станом на ранок 10 листопада в лікарнях перебувало вісім людей.

Пізніше кількість постраждалих унаслідок вибуху в пабі Харкова зросла до 13 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25