Приморський районний суд міста Маріуполя засудив 63-річного пастора неканонічної православної церкви до десяти років і трьох місяців позбавлення волі за зґвалтування тринадцяти неповнолітніх дівчаток.

Про це Forum'у повідомили в прес-службі прокуратури Маріуполя.

Фігуранту пред'явлені обвинувачення за ст. 152 (Зґвалтування малолітньої та неповнолітньої особи) та ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої та неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України.

Як встановило слідство, з 1999 по 2012 рік, будучи єпископом неканонічної православної церкви в місті Маріуполі, засуджений розтлівав і насильно вступав у статевий зв'язок природним і збоченим способом з малолітніми та неповнолітніми дівчатами, які відвідували церкву. За це він обіцяв дітям відпущення гріхів. Всього, за даними слідства, пастор зґвалтував і розбестив 13 неповнолітніх.

«Державне обвинувачення наполягатиме на максимальному покаранні для пастора, який розбещував малолітніх дітей, й оскаржити вирок у суді вищої інстанції», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23
Теги