Українська сторона стурбована розголошенням окремими представниками моніторингової місії ОБСЄ інформації про дислокацію українських підрозділів у зоні проведення АТО і сподівається, що такі випадки не повторяться. Про це сьогодні, 11 листопада, на брифінгу в Києві повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Українська сторона стурбована відомостями про те, що окремі представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі розголошують інформацію про дислокацію українських підрозділів», - сказав Лисенко.

«Ми розраховуємо, що місія буде працювати неупереджено та не допускатиме вчинків, які можуть підірвати довіру до її роботи», - додав представник РНБО, повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, за інформацією ряду ЗМІ, спостерігачі ОБСЄ, які 10 листопада зустрічалися з представниками України і Росії в Спільному центрі контролю і координації, оприлюднили інформацію про місце дислокації українських військових.

Таким чином російські військові дізналися подробиці розташування важкої артилерії і танків українських силовиків в районі села Карлівка Донецької області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

18