Вбивство дівчини на полюванні біля села Зоря Рівненської області відбулося з необережності. Таку кваліфікацію злочину оприлюднив перший заступник начальника УМВС в Рівненській області Іван Лишневець, повідомляє «ЧаРівне».

За його словами, підозрюваному оголошено про підозру за статтею 119 КК - «Вбивство з необережності середньої тяжкості злочину», яка передбачає до п'яти років позбавлення волі.

«Під час полювання стався нещасний випадок. Це пов'язано з неналежним поводженням. Про навмисне вбивство не йдеться. Підозрюваний та очевидці дають свідчення. Ситуація очевидна. Будь-яких сумнівів тут не виникає. Кваліфікація злочину - вбивство з необережності. Дівчина перебувала не в тому місці. Я так розумію, вона не була ознайомлена із правилами поведінки», - розповів він.

Лишневец підкреслив, що дівчину намагалися врятувати. Однак вона померла дорогою в лікарню. «Смерть настала внаслідок великої крововтрати», - сказав міліціонер.

Правоохоронці імені винуватця трагедії не називають.

Однак, за даними «Charivne.info», дівчина була дочкою одного з учасників полювання. У неї влучив, як стверджує видання, співвласник парк-готелю «Швейцарія» і родич Олексія Хахльова (колишній зять екс-президента України Віктора Ющенка. - Ред.) Юрій Мирков.
Раніше Хахльов сайту «ВСЕ» підтвердив, що нападник є його родичем.

«Біда сталася у мого двоюрідного брата. Як тільки дізнався, то відразу приїхав у лікарню. Вибачте, я навіть толком не можу прийти і не знаю, що сказати. Знаю, що це сталося на полюванні. Зараз цим займається міліція і ведеться слідство», - розповів Хахльов.

Нагадаємо, 10 листопада біля с. Зоря Рівненського району під час полювання було застрелено 24-річну дівчину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом