Співробітники Державної прикордонної служби затримали 16 нелегальних мігрантів. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Вчора у рамках проведення заходів з посилення охорони державного кордону прикордонники Чопського загону спільно з співробітниками СБУ затримали дві групи незаконних мігрантів», - йдеться в повідомленні.

У ДПС зазначили, що одну з груп, яка рухалася в бік кордону на двох автомобілях, правоохоронці зупинили на околиці населеного пункту Перечин. За кермом автомобілів ВАЗ були українці. Їх пасажирами були п'ять громадян Афганістану і чотири громадянина Сирії (п'ятеро чоловіків, дві жінки та двоє дітей).

«Вже через півтори години на ділянці відділу «Гута» затримали ще два транспортні засоби, які рухалися в напрямку населеного пункту Великий Березний. В автомобілях ВАЗ і «шкода», якими керували громадяни України, правоохоронці виявили трьох чоловіків і чотирьох жінок. Зі слів затриманих стало відомо, що вони є вихідцями з Афганістану», - сказано в повідомленні.

У відомстві поінформували, що затримані громадяни були доставлені в прикордонні підрозділи для перевірки та складання адміністративно-процесуальних протоколів. Встановлюються обставини правопорушення та причетні до нього особи, додали в ДПС.

«Всього з початку року співробітниками Державної прикордонної служби України за незаконне перетинання державного кордону було затримано більше 700 нелегальних мігрантів», - поінформували в прес-службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

26