Внаслідок боїв знеструмлена Донецька фільтрувальна станція. Про це повідомляє компанія «Вода Донбасу».

«Внаслідок бойових дій були пошкоджені лінії електропередачі в районі Авдіївки, Донецька фільтрувальна станція була знову знеструмлена. На цей момент фахівці працюють над усуненням витоків, що утворилися на трубопроводах, які подають воду від фільтрувальної станції споживачам», - йдеться в повідомленні.

Інші фільтрувальні станції КП «Компанія «Вода Донбасу» працюють у штатному режимі. Водопостачання Донецька, Макіївки, Горлівки, Єнакієвого, Амвросіївки, Новоазовська, Тельманового, Старобешевого, Маріуполя а також Слов'янська, Дружківки, Краматорська, Костянтинівки, Сніжного, Харцизька, Дзержинська, Червоноармійська, Українська, Гірника, Селідового, Димитрова, Новогродівки, Вугледара, Волновахи, Добропілля здійснюється в узгоджених обсягах.

Крім того, у зв'язку з бойовими діями було знеструмлено Новотроїцький водопровідний вузол, на цей момент у фахівців немає можливості почати ремонтні роботи. Однак водопостачання селища не припинилося, оскільки вода туди як і раніше надходить самопливом.

У Шахтарську ситуація з водопостачанням залишається напруженою, сьогодні тривають роботи із заміни ділянки водогону Кіровське - Шахтарськ.

У Торезі споживачі отримують 50% від необхідного обсягу води, Новостожківський водопровідний вузол працює лише в денний час.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29