Запорізький суд заарештував організаторів каналу масштабних постачань нелегальної зброї із зони антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури в Запорізькій області.

«За клопотанням прокуратури Орджонікідзевським районним судом м. Запоріжжя 5 листопада цього року одному із семи затриманих на період досудового розслідування обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також повідомили, що найближчим часом буде вирішено питання про застосування запобіжних заходів стосовно інших членів групи, прокуратура орієнтуватиме суд на утримання під вартою.

У прокуратурі також нагадали, що кримінальну справу порушено за ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне зберігання та збут вогнепальної зброї та боєприпасів).

Як повідомляв ForUm, співробітники запорізького Управління боротьби з організованою злочинністю ліквідували канал масштабних постачань нелегальної зброї із зони АТО, організований злочинним угрупованням з 10 осіб, у Запорізькій, Одеській, Херсонській, Харківській, Дніпропетровській та Київській областях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом