Сьогодні, 6 листопада, відбулося 26 вогневих зіткнень українських військовослужбовців з членами незаконних збройних формувань, повідомляє прес-центр АТО.

«За день у двадцяти шести вогневих зіткненнях з НЗФ постраждало семеро українських військовослужбовців, троє з них отримали смертельні поранення», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-центру, протягом дня НЗФ обстріляли з РСЗВ БМ-21 «Град» населені пункти Тоненьке та Орлівка. Також надходить інформація про обстріл житлових кварталів неподалік Путилівського мосту в Донецьку і мінометний обстріл по Чорнухиному.

Складна ситуація зберігається поблизу населеного пункту Нікішине та біля траси Бахмутка.

«Там НЗФ неодноразово обстріляли позиції ЗСУ, в тому числі понтонно-мостову переправу через Сіверський Донець. Незаконні збройні формування вели мінометний вогонь по силах АТО, котрі дислокуються в Авдіївці та Пісках», - повідомили в прес-центрі.

Як повідомляв ForUm, з 10:15 в Донецькому аеропорту триває обстріл позицій ЗСУ зі стрілецької зброї і АГС. З 14:30 члени НЗФ почали застосовувати 100-міліметрові протитанкові гармати МТ-12 Рапіра, ведучи прицільний вогонь по силах АТО.

У зоні АТО загинуло троє українських військових, ще четверо поранені.

Кілька днів тому військові інженери побудували в зоні проведення антитерористичної операції понтонний міст через річку Сіверський Донець.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом