Волинські правоохоронці встановлюють обставини вибуху автомобіля.

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю Управління МВС України у Волинській області, о 9:00 надійшло повідомлення про дорожно-транспортну пригоду в селі Підгайці Луцького району.



Слідчо-оперативна група встановила, що міні-автобус «Фольксваген Т4» отримав механічні пошкодження біля житлового будинку.

«Оглянувши транспортний засіб, правоохоронці з'ясували, що біля переднього лівого колеса автобуса невідомі заклали уламкову гранату невстановленого зразка. Вибуховий пристрій здетонував після того, як автомобіль почав рух», - йдеться в повідомленні.



В результаті 36-річний власник авто, житель Луцького району, дістав уламкові поранення плеча і стегна. Після надання медичної допомоги його відпустили додому.



«В автомобіль заклали вибуховий пристрій, який було приведено в дію. Слідство відпрацьовує кілька версій скоєння злочину. Власник транспортного засобу - підприємець. Слідство не вбачає політичного підґрунтя цієї події», - повідомив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) і 2 ч. п. 5 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

190