Горлівський інститут іноземних мов проводитиме свою освітню діяльність в Артемівську Донецької області.

Відповідний наказ Міністерства освіти і науки №1242 розміщений на офіційному сайті МОН.

«Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію на сході України та продовження збройного конфлікту на території міста Горлівки Донецької області, з метою збереження життя і здоров'я громадян України, а також забезпечення конституційного права кожного на належні, безпечні і здорові умови праці та навчання, відокремлений структурний підрозділ Горлівський інститут іноземних мов державного вищого навчального закладу Донбаський державний педагогічний університет проводитиме свою освітню діяльність на базі Артемівського технікуму залізничного транспорту», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ForUm, Міністерство охорони здоров'я України разом із Міністерством освіти та науки планує змінити юридичну адресу Донецького національного медичного університету ім. М. Горького і вирішити питання його тимчасового розміщення в м. Красний Лиман на базі коледжу вишу.

Донецький національний університет 3 листопада розпочав роботу у Вінниці.

Також Донецький національний технічний університет та Луганський національний університет імені Т.Г. Шевченка проводитимуть свою освітню діяльність в інших містах Донбасу.

Луганський національний аграрний університет проводитиме свою освітню діяльність на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка.

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля переїхав з Луганська в Сєвєродонецьк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

61