Правоохоронці м. Кременчука (Полтавська обл.) розслідують викрадення одного з громадських активістів. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Полтавській області.

«Повідомлення про подію надійшло до міськвідділу від 24-річного кременчужця, представника однієї з громадських організацій міста, який заявив, що невідомі особи в камуфляжній формі незаконно позбавили свободи 37-річного громадського активіста. Це сталося на вулиці Чапаєва міста Кременчука», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, зараз місцеперебування потерпілого встановлено. Він уже дав свідчення правоохоронцям. Слідчим відділом призначено низку експертиз і вживається оперативних заходів зі встановленні осіб, причетних до скоєного.

Згідно з повідомленням, за фактом заяви правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25