В Житомирській області горів гостьовий будинок жіночого монастиря на честь Афонської ікони Божої Матері Московського патріархату. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

«3 листопада о 19.15 в смт Чоповичі Малинського району (Житомирська обл.) виникла пожежа в окремо розташованій будівлі для гостей, розташованій на території жіночого монастиря на честь Афонської ікони Божої Матері Московського патріархату», - йдеться в повідомленні.



За даними рятувальників, тлів утеплювач між дерев'яним перекриттям другого поверху і дахом на площі 156 кв. м, а також предмети домашнього вжитку на горищі.

Згідно з повідомленням, до гасіння пожежі оперативно було залучено 4 відділення пожежно-рятувальних підрозділів, а також працівників лісомисливського господарства.

«Пожежу локалізовано о 20.50, ліквідовано о 02.30. Потерпілих і жертв немає - люди, які жили в гостьовому будинку, встигли вчасно покинути приміщення. Причина та збитки від пожежі - встановлюються», - уточнили в ДержНС.

У прес-службі також повідомили, що вогнем знищено перекриття між другим поверхом і горищем і деякі предмети домашнього вжитку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом