Слідчий комітет почав перевірку за фактом сходження з рейок поїзда на Сахаліні, внаслідок якого загинула людина. Про це повідомляє СК РФ.

«За попередньою версією слідства, причиною сходу складу став розмив залізничного полотна», - повідомили в СК.

В даний час на місці події працюють слідчі. За результатами проведеної перевірки буде прийнято процесуальне рішення.

Всього дев'ять осіб постраждали в результаті НП. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС по Сахалінській області, передає «ТАСС».

«За наявною інформацією, постраждало 9 осіб. Всі вони госпіталізовані в Холмську ЦРЛ та лікарні міста Чехова з травмами різного ступеня. Інші пасажири від медичної допомоги відмовилися», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Через аварію тимчасово призупинено рух поїздів між станціями Піонери і Чехов на Сахаліні, повідомив прес-секретар Сахалінської філії Далекосхідної залізниці Сергій Дащинский.

«У цьому районі дорога проходить по берегу моря і її постійно контролюють - ходять обхідники. Сьогодні несприятливі погодні умови - сильний вітер, рясні опади, на морі - шторм. Розмив полотна відбувся дуже швидко. Це якийсь фатальний збіг обставин», - сказав Дащинский.

Він зазначив, що штормові хвилі розмили понад 150 метрів залізничного полотна. Тимчасово призупинено рух поїздів між станціями Піонери і Чехов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32