Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг України (НКРЕКП), підвищила граничний тариф на газ для промислових споживачів та бюджетних установ на 4,64% - до 5100 тис. грн/тис. куб. м.

Як повідомили в прес-службі комісії, відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні в п'ятницю.

«Тариф 5100 гривень - це для установ, що фінансуються з державного і місцевого бюджетів, і для промисловості... Новий тариф вводиться з листопада», - уточнили в прес-службі, повідомляє «УНІАН».

Як раніше повідомляв ForUm, 30 вересня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, з жовтня 2014 року зберегла на існуючому рівні граничний рівень ціни на природний газ для промислових і прирівняних до них споживачів, а також для бюджетних організацій.

Востаннє комісія переглядала тарифи в серпні, збільшивши граничну ціну на газ для промислових споживачів з 1 вересня 2014 року на 3,2% - з 4,724 тис. грн за 1 тис. куб. м до 4,874 тис. грн за 1 тис. куб. м (без ПДВ, збору до затвердженого тарифу на газ у вигляді цільової надбавки, тарифів на транспортування, розподіл і постачання газу за регульованим тарифом).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

26