Віце-спікер Держдуми Людмила Швецова, яка померла на 66-му році життя, все своє життя присвятила тому, щоб люди жили краще, вона була соціальним працівником з великої літери. Про це сказав голова комітету Держдуми з праці, соціальної політики і справ ветеранів Андрій Ісаєв.

«Людмила Іванівна була унікальною людиною, вона мала величезний життєвий досвід, очолювала дитячу піонерську організацію, працювала в молодіжному середовищі, очолювала секретаріат Верховної Ради СРСР і зіткнулася в цій ситуації з величезною кількістю скарг, звернень громадян. Довгі роки вона очолювала соціальну сферу Москви, знала її від і до, прекрасно розбиралася у всіх соціальних проблемах», - сказав Ісаєв, повідомляє РІА «Новости».

Він зазначив, що останні роки вона працювала віце-спікером Держдуми і була членом комітету з праці, соціальної політики і справ ветеранів.

«Повинен сказати, що Людмилу Іванівну відрізняв дуже діловий, реалістичний настрій, і в той же час вона усі сили віддавала тому, щоб люди жили краще. Цьому вона присвятила своє життя», - додав депутат.

Він також зазначив, що Швецова була соціальним працівником з великої літери. «Для нас це, звичайно, непоправна втрата», - сказав Ісаєв.

У голови нижньої палати два перші заступники (від «Єдиної Росії» і КПРФ) і шість заступників (чотири від ЄР і по одному від «Справедливої Росії» і ЛДПР). Швецова була обрана депутатом у 2011 році і працювала в комітеті з питань соціальної політики. До цього вона понад десять років працювала віце-мером Москви з питань соцполітики.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55