Кандидат у народні депутати України Володимир Рондін заявляє про фальсифікацію результатів голосування на 135-му окрузі в Одесі. Про це повідомила прес-служба політика.

«Вважаємо своїм обов'язком заявити про доконаний факт підробки та спотворення результатів голосування на 135-му виборчому окрузі», - йдеться в заяві прес-служби.

Ознакою фальсифікації, на думку Рондіна, є те, що результати щодо кандидатів, які зайняли перше і друге місця, отримані в ході підрахунку голосів на дільничних виборчих комісіях, кардинально відрізняються від даних екзит-полу. При цьому решта даних (у тому числі розподіл місць за іншими кандидатами і партійними списками) не тільки збігаються з екзит-полом, але й знаходяться в межах статистичної похибки, що знову-таки підтверджує правильність попередніх прогнозів.

«Я переконаний, що ми вкотре маємо справу з добре організованою і спланованою фальсифікацією результатів голосування і вимагаємо негайно провести ретельне розслідування і покарати винних», - вважає Володимир Рондін, повідомляє From-ua.com.

Як зазначено на сайті ЦВК, за підсумками 100% опрацювання протоколів Сергій Ківалов набрав 28,8%, Володимир Рондін - 23,04% голосів виборців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом