Вантажна і пасажирська лінії Керченської поромної переправи не функціонують п'яту добу через штормове попередження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Єдиної транспортної дирекції».

«На 10:00 28 жовтня сила вітру становить 17 м/с. Наразі своєї черги на завантаження на вантажний лінії очікують: у порту Новоросійськ - 289 вантажних а/м, у Керченському рибному порту - 492 вантажних а/м На пасажирській лінії - в порту «Кавказ» - 360 легкових а/м, в порту «Крим» - 400 а/м. Через Керченську протоку за попередню добу поромам не вдалося зробити жодного рейсу», - йдеться в повідомленні.

За прогнозами Кримського гідрометцентру, штормове попередження збережеться до вечора. У другій половині дня за зниження поривів вітру планується здійснити пробні рейси поромами малої місткості «Єйськ» і «Керченський 2». Через Керченську протоку першими будуть доставлені жінки з дітьми і пасажири, які прямують за системою «єдиний квиток».

Нагадаємо, обидві переправи були закриті 23 жовтня через посилення вітру.

«Рекомендуємо всім автомобілістам утриматися від поїздок і перечекати негоду в місцях віддалених від переправи», - додали в прес-службі.

Нагадаємо, 27 жовтня черга з автомобілів на пором до Криму та в зворотному напрямку за добу через шторм зросла майже втричі - до 565 автомобілів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом