На території Полтавської області під час передвиборчої кампанії та в день голосування міліція зареєструвала 130 заяв про порушення виборчого законодавства, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області.

За даними правоохоронців, найпоширенішими заявами про порушення стали відсутність печаток окружних дільничних виборчих комісій або територіального виборчого округу; пошкодження рекламних щитів та білбордів, що містять агітацію; розповсюдження агітаційних листівок із порушеннями; підкуп виборців; пошкодження вікна громадської приймальні кандидата в народні депутати.

За виявленими фактами міліція проводить перевірку.

Як раніше повідомляв ForUm, 26 жовтня в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. Явка виборців у всіх 198 округах становила 52,42%.

За даними опрацювання 35,17% електронних протоколів, лідирує «Народний фронт» - 21,60%, далі йдуть «Блок Петра Порошенка» - 21,51%, «Самопоміч» - 10,90%, «Опозиційний блок» - 9,77%, Радикальна партія Ляшка - 7,47%, ВО «Батьківщина» - 5,77%.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом