«Опозиційний блок» повністю лідирує за партійним списком в округах Харківської та Луганської областей, має переважну більшість із Запорізької, а також перевагу в Дніпропетровському та Донецькому регіонах. Про це свідчать дані на сайті Центрвиборчкому.

Так, згідно з даними Центрвиборчкому про підрахунок голосів виборців у загальнодержавному (багатомандатному) виборчому окрузі, в межах окружних виборчих комісій за підсумками підрахунку 22,63% протоколів, у всіх 14 округах Харківської області, де опрацьовано 25,47% протоколів, лідирує «Опозиційний блок», також в усіх округах Луганської області (після опрацювання 7,30% протоколів) за цю політсилу проголосувало найбільше виборців. Істотну перевагу «Опозиційний блок» має в Запорізькій області: за даними опрацювання 27,84% протоколів вона має більшість голосів у 8 округах. У Дніпропетровській області, де опрацьовано 28,35% протоколів, «Опозиційний блок» лідирує в 10 округах, разом із тим «Блок Петра Порошенка» - в 7 округах. У Донецькій області (опрацьовано 12,06% протоколів) «Опозиційний блок» лідирує в 6 округах, а «Блок Петра Порошенка» в п'яти.

В Одеській області за результатами опрацювання 19,52% протоколів «Опозиційний блок» найбільше підтримують у 4 округах, а «Блок Петра Порошенка» - в 7, у Миколаївській області (опрацьовано 21,29% протоколів) «Опозиційний блок» - в 1 окрузі, «Блок Петра Порошенка» 5. В решті регіонів України з різною перевагою лідирують «Блок Петра Порошенка» та «Народний фронт» і лише в деяких округах у лідерах знаходяться інші політсили.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом