У Житомирській області не зафіксовано грубих порушень правопорядку під час голосування на позачергових парламентських виборах до Верховної Ради України. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС в Житомирській області.

«Протягом дня в чергову частину територіальних підрозділів ОВС Житомирської області надійшло 23 повідомлення (станом на 20:30) про можливі порушення виборчого законодавства. Грубих порушень правопорядку не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, серед 23 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства зафіксовано: повідомлення про проведення передвиборної агітації в день голосування; фотографування виборчих бюлетенів в обласному центрі, м. Бердичеві та Овруцькому районі; використання виборцем засобу мобільного зв'язку під час голосування - також у Житомирі; невідповідність у списках виборчої комісії прізвища одного з її членів у селищі Кам'янка-Волинському; відновлення втраченої печатки виборчої дільниці в селищі Лугіни; повідомлення про псування бюлетенів шляхом розриву та інші.

Згідно з повідомленням всі ці про можливі правопорушення відповідним чином зареєстровані, і за вказаними фактами міліцією проводяться перевірки.

В цілому процес голосування у регіоні пройшов у спокійному режимі, без грубих порушень правопорядку.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 26 жовтня, в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. Виборчі дільниці розпочали роботу о 8:00 і закрилися о 20:00.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179