Представники Радикальної партії Олега Ляшка на брифінгу у партійному прес-центрі дали оцінку ходу голосування. Загалом, як зазначає прес-служба політсили, процес проходить організовано й без істотних порушень.

Найбільші проблеми - відсутність кворуму на окремих виборчих дільницях Донбасу, а також спроби впливу на виборців шляхом тиску «тітушок» і підкупу.

Представники РПЛ також дали оцінку ходу виборчої кампанії: її можна вважати прозорою і відкритою, однак, не завжди чесною.

За словами заступника голови Радикальної партії Олега Купрієнка, обсяг і цинізм «чорного піару» зробив ці вибори бруднішими, ніж дві останні національні кампанії.

«Використання олігархами підконтрольних ЗМІ для брехні та перекручування фактів поставили кандидатів у нерівні умови. Зокрема, це канал «1+1», який поливав брудом Радикальну партію та її лідера протягом усієї кампанії. Цей канал відмовився розміщувати агітаційні ролики РПЛ і проігнорував рішення п'яти судів для спростування своєї брехні», - заявив Купрієнко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30