Прихильники ЛНР залякують жителів Рубіжного - міліція виявила близько двох сотень листівок, адресованих пенсіонерам, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Луганській області.

«Незаконні збройні формування погрожують у разі голосування за окремих кандидатів залишити літніх людей без пенсій», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, на вулицях Чехова, Чкалова і Бикова в Рубіжному від імені так званої Луганської народної республіки, виявлені листівки з друкованим текстом: «Пенсіонере, проголосуєш за «такого-то кандидата в депутати - перевіримо списки, залишимо без пенсії. ЛНР», «Пенсіонер, підеш на вибори - залишимо без пенсії. ЛНР».

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, де на працівників міліції вже чекали місцеві жителі і пенсіонери. Вони були налякані і заявляли про небажання йти на позачергові вибори у Верховну Раду України.

На місці події виявлено близько 200 листівок з погрозами.

Даний факт зареєстрований. Вживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального злочину.

Як повідомляв ForUm, вибори на Донбасі будуть проводитися тільки на територіях, підконтрольних українській владі. За останніми даними ЦВК, вибори можуть відбутися у 13 округах в Донецькій області та п`яти - в Луганській.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

10