В с. Андріївка Білгород-Дністровського району (Одеська область) правоохоронці розслідують смерть новонародженої дитини, тіло якої було знайдене у вигрібній ямі. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС в Одеській області.

«У чергову частину міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від працівника медичного закладу про те, що мешканка села Андріївка в домашніх умовах народила дитину і викинула її у вигрібну яму», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцями встановлено, що 34-річна жінка вже мала двох малолітніх дітей, тому звістку про третю вагітність вона сприйняла без ентузіазму.

«Вона вважала, що вагітна не від свого чоловіка, тому вирішила на лікарняний облік не ставати і про вагітність нікому не говорити, а згодом вирішити питання самостійно. Коли у неї почалися перейми, жінка пішла в туалет, де народила дитину, яка впала у вигрібну яму з відходами. Після цього жінка зайшла в будинок і нікому не сказала, що народила дитину», - розповіли в міліції.

Слідчим слідчого відділення Білгород-Дністровського міського відділу міліції розпочато кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини), санкція якої передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом