Активісти «ЗАСТУПу» закликають усіх небайдужих людей допомогти пораненому в АТО українському солдатові Роману Журавлю. Про це повідомляє прес-служба «ЗАСТУПу».

За її інформацією, Роман отримав серйозні поранення ніг: якщо терміново не провести дорогу операцію, чоловік залишиться інвалідом на все життя.

«Консультації з ізраїльськими лікарями дали рідним надію, що Роман зможе повернутися до повноцінного життя. Ціна питання - 160 000 грн. За ці гроші чоловікові проведуть операцію з нарощування колінної чашечки», - повідомляє прес-служба «ЗАСТУПу».

Щоб підтримати Романа Журавля, активісти «ЗАСТУПу» ініціювали благодійну акцію. Вдалося зібрати 160 тисяч гривень. Однак, потрібні також кошти для післяопераційної реабілітації.

«У часи важких випробувань, тільки спільними зусиллями ми можемо допомогти. Сьогодні в наших з вами руками шанс на повноцінне життя людини. Залишилося пройти останні кроки на шляху до рятівної операції та одужання. Тому, ми закликаємо всіх небайдужих людей підтримати пораненого солдата», - зазначають у «ЗАСТУПі».

Грошові кошти можна перерахувати на картку «Приватбанку» матері солдата - Ніні Володимирівні Журавель - 5168 7572 3503 9478. Її контактний номер телефону - (067) 423-34-34.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом