У Конотопі «Радикальна партія Ляшка» провела «народну люстрацію» мера Василя Дзеда, повідомляє прес-служба «Радикальної партії».

«Зараз у Конотопі разом із нашим кандидатом від Радикальної партії Олега Ляшка в 160 окрузі Богданом Тицьким провели народну люстрацію міського голови Василя Дзеда. У Конотопі Дзед широко відомий своїми корупційними діями. На останніх народних вічах громада одностайно висловлювала Дзеду недовіру. Міська рада двічі знімала його з посади, а продажні суди двічі його поновлювали. Вінець терпіння громади Конотопа переповнив випадок, коли Дзед і підконтрольні йому депутати, керівники фірми «Флора», яка протягом останніх десяти років дивним дивом виграє тендери на озеленення в місті, фактично обікрали на 20 тисяч біженку з Криму, патріотку, яка обрала Україну в часи окупації її малої батьківщини», - написав у своєму Facebook депутат Київради від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

«Як результат: Богдан Тицький з активістами Радикальної партії провели народну люстрацію, Дзедо в смітнику, а люди Авакова обіцяють порушити кримінальну справу. Не вийде! Конотопу - Радикальні зміни!»- додав Мосійчук.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом