Генеральний директор Міжнародного аеропорту «Внуково» Андрій Дьяков та його заступник Сергій Солнцев подали у відставку у зв'язку з катастрофою літака Falcon.

«Відставка керівників «Внуково» прийнята», - відзначили в прес-службі аеропорту.

Крім цього, від виконання службових обов'язків відсторонені змінний директор аеропорту, начальник підрозділу експлуатації аеродрому, провідний інженер-керівник зміни, повідомляє «ТАСС».

«Аеропорт «Внуково» зі свого боку робить все, щоб авіаційна подія була розслідувана швидко і об'єктивно: надає всю необхідну інформацію і забезпечує безперешкодний доступ до місця трагедії співробітникам компетентних служб і відомств, які займаються розслідуванням події. «Внуково» готове і надалі надати всебічну допомогу в розслідуванні», - підкреслюється в повідомленні.

Незважаючи на проведення слідчих дій, «аеропорт працює в штатному режимі і робить все можливе для комфортного обслуговування пасажирів авіакомпанії».

Нагадаємо, в ніч з 20 на 21 жовтня в результаті зіткнення літака Falcon зі снігоприбиральною машино, загинули чотири людини - президент компанії Total Крістоф де Маржері і члени екіпажу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом