У Запоріжжі прокуратура розслідує справу стосовно трьох зловмисників, які планували здійснити низку терактів у місті. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

«Повідомлено про підозру у ч. 3 ст. 15 год. 2 ст. 258 КК України (замах на вчинення терористичного акту шляхом вибуху) трьом членам терористичної групи, які планували здійснити низку терактів у Запоріжжі», - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в прес-службі, слідством було встановлено, що в місті Запоріжжі була утворена терористична група як окремий підрозділ у складі членів незаконних збройних формувань так званої самопроголошеної Донецької народної республіки.

«Одним із завдань диверсантів було вчинення диверсій і дестабілізація ситуації в Запоріжжі напередодні позачергових виборів у Верховну Раду України. Зловмисники володіли навичками зберігання і використання вибухових засобів, у своїх будинках зберігали зброю і значну кількість вибухівки, які були вилучені після їх затримання працівниками СБУ», - розповіли в прокуратурі.

Зараз проводиться досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом