У Слов'янську Донецької області опалювальний сезон стартує 24 жовтня, однак тепло не надійде в чотири багатоквартирних будинки, які постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції, повідомляє прес-служба Слов'янської міської ради.

Серед будинків, які поки залишаться без опалення, - будинки по вул. Лозановича (№8), вул. Леніна (№58), вул. Фрунзе (№4) і вул. Батюка (№46), зазначають у міськраді. У прес-службі підкреслюють, що в будинку по вул. Лозановича підрядна організація розпочала ремонтні роботи 21 жовтня, приблизні строки закінчення робіт - два тижні. У будинку по вул. Батюка відновлювальні роботи будуть завершені наступного тижня, а на ремонт будинку по вул. Леніна необхідно виділення додаткового фінансування. Будинок по вул. Фрунзе належить до відомчого житла, тому терміни проведення в ньому відновних робіт поки невідомі. В цілому, наголошується в повідомленні, за цими чотирма об'єктами дефіцит фінансування становить сьогодні близько 1,5 млн грн.

Секретар Слов'янської міськради, в.о. мера Олег Зонтов звернувся до жителів міста з проханням не залишатися осторонь і самим проявляти ініціативу з утеплення під'їздів і квартир.

Як раніше повідомляв ForUm, 20 жовтня у Києві розпочато подачу тепла на об'єкти соціальної інфраструктури, а також визначено загальний регламент початку опалювального сезону.

22 жовтня в Києві планується розпочати підключення житлового фонду до опалення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом