Лідери політичної партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП» Володимир Хоменко, Геннадій Новіков та Віра Ульянченко у Львові вшанували пам'ять українських воїнів, які загинули під час проведення АТО на Донбасі, повідомляє прес-служба політсили.

21 жовтня, представники «ЗАСТУПу» разом із військовими, яким вдалося повернутися із зони проведення АТО, провели благодійну акцію «Дерево надії»: висадили калинову алею на території Львівської ЗОШ № 73.

«За стародавніми українськими традиціями, калина є оберегом, який дарували хлопцям, що вирушали на війну. Вона мала нагадувати солдатам про рідну землю. Тому алея, яку ми сьогодні висаджуємо - це нагадування про героїзм наших військових», - зазначила Віра Ульянченко.

Директор навчального закладу Василь Нагорний каже, що в школі завжди приділяли особливу увагу патріотичному вихованню дітей.

«Я переконаний, що алея слави, яка завдяки «ЗАСТУПу» з'явилася на території нашої школи, тільки посилить патріотичний дух школярів і буде нагадуванням про наших героїчних воїнів, які загинули, захищаючи нашу країну», - зазначив Василь Нагорний.

Того ж дня, 21 жовтня, лідери партії «ЗАСТУП» у рамках всеукраїнського турне провели регіональний форум політсили у Львові. У заході взяли участь більше тисячі прихильників партії зі всієї області.

За словами одного з лідерів Володимира Хоменка, серед найважливіших завдань «ЗАСТУПу» у новому парламенті - підтримка малих та середніх фермерських господарств за євроінтеграції. Крім цього, партія виступає за створення сприятливих умов для об'єднання сільгоспвиробників у кооперації і виходу національних виробників на зовнішні ринки.

«Ми віримо в Україну як в амбітного гравця на світовому аграрному ринку. Однак вважаємо, що перехідний період не повинен стати потрясінням для вітчизняних сільгоспвиробників. Тягар має лягти на державу, яка зобов'язана зробити все, щоб під час вступу в ЄС були враховані і захищені інтереси українських аграріїв», - зазначив Володимир Хоменко.

Партія «ЗАСТУП» - це єдина політично активна сила на виборах до Верховної Ради, яка представляє інтереси села і сільгоспвиробників. «ЗАСТУП» розробив унікальну комплексну програму реформ - «За рідну землю!».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

97