Завдяки благодійній акції «ЗАСТУПу», українські військові, які були поранені в зоні проведення АТО, зможуть пройти унікальний курс реабілітації в басейні. В результаті благодійної акції, ініційованої активістами «ЗАСТУПу», в басейні школи № 308 м. Києва з'явилися бойлери для підігріву води.

Кілька місяців тому колектив тренерів з плавання басейну ЗОШ № 308 розробив програму проведення фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців, які повернулися із зони проведення АТО. Заняття передбачають фізичні вправи у воді. Але клуб зіткнувся з проблемою - державні басейни не забезпечені безперебійним постачанням гарячою водою.

Програму реабілітації та прохання про допомогу тренерів-розробників затвердили в МОЗ і передали в Кабмін ще у серпні. Але поки на проблему з водою не звернули уваги активісти «ЗАСТУПу», заклад так і не знайшов підтримки.

«Ми зверталися до багатьох організацій по допомогу. Відгукнувся лише «ЗАСТУП», за що ми йому дуже вдячні. Адже тепер ми зможемо допомогти нашим військовим у реабілітації», - зазначив директор ЗОШ № 308 Олександр Мальцев.

Активісти «ЗАСТУПу» провели благодійну акцію, в результаті якої басейн обладнується для проведення курсу реабілітації військових.

«Ми розуміємо, що до реабілітації кожного військовослужбовця треба підходити індивідуально. Адже діагнози у них різні. Тому ми намагалися врахувати це у розробці лікувальної програми», - сказала директор басейну Олена Герасименко.

«ЗАСТУП» переконаний, що в часи важких випробувань уся країна повинна спільними зусиллями допомагати бійцям АТО і вимушеним переселенцям. Адже це спільний громадянський обов'язок кожного українця.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44
Теги