Загін спеціального підрозділу міліції управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області розпочав охорону громадського порядку на території проведення антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС області.

«Працівники спеціального підрозділу міліції УМВС України в Миколаївській області заступили на охорону громадського порядку на території східної України», - повідомили в міліції.

Начальник УМВС підполковник міліції Віталій Гончаров, звертаючись до бійців спецпідрозділу, наголосив на важливості функцій, покладених на них державою.

У зону проведення антитерористичної операції правоохоронці вирушили не з «порожніми руками», учні гімназії № 2, проводжаючи міліціонерів, вручили бійцям малюнки та листи-побажання.

Міліціонери спецпідрозділу також підготували подарунок для дітей. Командир вручив підліткам прапор України, на якому кожен із відряджених написав своє побажання для школярів.

Головний міліціонер області, зустрівши бійців із зони АТО, подякував їм за гідне виконання поставлених завдань та надав кілька днів для відпочинку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

18