Україна не переживе зиму з чинним урядом. Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко під час зустрічі з виборцями в Харківській області.

За його словами, нинішній уряд повністю провалив підготовку до опалювального сезону.

«З сьогоднішнім урядом ми не перезимуємо. Вони всі пішли на вибори, всі вони займаються тільки своїми піар-кампаніями. Тому ми вимагаємо, і ми доб'ємося того, щоб цей уряд пішов у відставку», - сказав Бойко.

За його словами, через непрофесійні дії нинішнього Кабміну, економіка країни сьогодні котиться у прірву. Тисячі людей залишилися без роботи, а багаторічні коопераційні зв'язки з зарубіжними партнерами, в першу чергу, російськими, зруйновані.

Бойко зазначив, що коли «Опозиційний блок» пройде у Верховну Раду, ми доб'ємося відновлення міждержавних та міжрегіональних зв'язків, змусимо новий уряд працювати в інтересах вітчизняного виробника і забезпечимо людям високу зарплату.

«Хочу ще раз нагадати нинішній владі, що це нормально, коли в людей у будинку тепло і горить світло, а елементарні блага не треба відвойовувати. У людей є робота, вони отримують заробітну плату і пенсії, на які можна жити, а не виживати, як це відбувається сьогодні», - підкреслив політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом