За 60 років існування Хустська спортивна школа виховала кілька десятків чемпіонів України з різних видів спорту. В день ювілею привітати спортсменів прийшли почесні гості і, зокрема, активісти «ЗАСТУПу».

В рамках благодійної акції, ініційованої «ЗАСТУПом», 200 юних вихованців закладу отримали нову спортивну форму, а тренери - спортивні м'ячі для занять футболом та волейболом.



«Чотири роки, як ми займаємося жіночим футболом. Дівчата дуже перспективні, вже неодноразово вигравали місцеві турніри. Тому ми дуже вдячні «ЗАСТУПу» за популяризацію спорту», - сказав тренер Хустської спортивної школи Василь Зай та додав, що завдяки благодійній ініціативі «ЗАСТУПу» спортивна школа отримала інвентар, який допоможе її вихованцям долати шлях до майбутніх перемог.



В той же день, 18 жовтня, в Хусті відбувся регіональний форум політичної партії «ЗАСТУП». З понад 500 учасників заходу зі всього Закарпаття говорили лідери партії Ірина Синявська та Володимир Хоменко.



Синявська зазначила, що довіра людей до «ЗАСТУПу» зростає з кожним днем. Адже, на відміну від інших партій, аграрна політсила розробила комплексний план реформ села і відродження агросектору. В її складі немає зірок спорту, естради або збіднілих олігархів. В команді професіоналів «ЗАСТУПу» - керівники агроасоціацій, сільська інтелігенція та сільгоспвиробники зі всієї України.



«Крім того, у списках партії «ЗАСТУП» кілька десятків сільських голів з усіх регіонів України. І ми дуже сподіваємося, що не тільки сільська громада, але і здоровий глузд українського народу зроблять так, що ці люди стануть народними депутатами України», - сказала один з лідерів партії.

Вона додала, що «ЗАСТУП» пропонує фундаментальну програму розширення сільгоспвиробництва, розвитку нової інфраструктури для реалізації та переробки продукції. Політсила у Верховній Раді буде домагатися розширення повноважень сільських громад та прийняття і фінансування Державної програми, яка буде гарантувати сільським дітям доступ до якісної освіти, підніме якість медицини. В селах будуть не закривати, а будувати і оснащувати сучасним обладнанням дитсадки, школи, ФАПи та амбулаторії. Адже сьогодні настав час захистити себе, дім і рідну землю. Щоб мир і хліб були в кожному домі.

Нагадаємо, «ЗАСТУП» - це єдина політично активна партія в Україні, яка захищає інтереси селян та сільгоспвиробників. Політсила йде на вибори до Верховної Ради і має номер 7 у виборчих бюлетенях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135
Теги