Прокуратурою міста Києва розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства міліціонера, що сталося в одному з банків Голосіївського району. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

«У чергову частину Голосіївського райуправління міліції надійшло повідомлення, що в одному з банків виявлено труп чоловіка. Прибувши на місце злочину, правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 38-річний прапорщик міліції, який працював у службі охорони зазначеного банку», - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в прес-службі, слідством встановлено, що перебуваючи на своєму робочому місці прапорщик разом з напарником розпивав спиртні напої.

«Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, товариш загиблого так і не зміг пояснити правоохоронцям, як сталася трагедія і звідки у нього вогнепальне поранення руки. Зараз його затримано», - розповіли у прокуратурі.

Крім цього, під час обшуку кімнати охорони правоохоронцями вилучено два пістолети Макарова, патрони до них і три порожні пляшки з-під горілки.

Відомості про правопорушення внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом