У понеділок, 20 жовтня, жителі Краматорська отримали черговий транш гуманітарної допомоги від рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Рятувальники доправили для людей 57,4 тонни продуктів харчування, а саме: макаронні вироби, рисову крупу, олію, м'ясні та рибні консерви загальною вагою 44 тонни, а також молочні каші та дитячі молочні суміші загальною вагою 13,4 тонни», - йдеться в повідомленні.



Як відзначили в прес-службі, продукти були придбані рятувальниками на кошти, виділені Кабінетом Міністрів України для забезпечення першочергових потреб людей.



В цілому, за даними ДержНС, рятувальники вже закупили і доставили на кошти, виділені з держбюджету, 217,6 тонни гуманітарної допомоги.



Як повідомляв ForUm, 13 жовтня в Краматорськ було доставлено 20 тонн продуктів харчування.

Нагадаємо, в серпні цього року вийшло розпорядження Кабміну № 715-р «Про виділення коштів на придбання товарів першої необхідності для населення, яке проживає на територіях проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях», відповідно до якого Державній службі України з надзвичайних ситуацій з держбюджету виділено 10 млн грн для забезпечення першочергових потреб людей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом