Перелякана зростанням рейтингів опозиції, влада почала реалізацію програми з атак на лідерів опозиції: для цих цілей вони почали використовувати офіційні воєнізовані формування, зараховані до складу Національної гвардії, повідомляє прес-служба політичної партії «Опозиційний блок».

«Ці «батальйони» створювалися для оборони країни. Але замість цього, вони стали штурмовими бригадами та штурмовими загонами влади за зразком фашистської Німеччини часів приходу до влади нацистів. Сьогодні бійці батальйону «Азов» були задіяні в організації атаки і провокацій під час поїздки одного з лідерів «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича до Миколаєва», - повідомляють у політсилі.

Як зазначається, група чоловіків міцної статури в цивільному одязі організовано прибула на 2 автобусах на місце запланованих зустрічей Нестора Шуфрича з виборцями. Автобуси виїхали з військової частини А30/39 Національної гвардії, де зараз квартирується батальйон «Азов».

«За повного потурання міліції, переодягнені бійці «Азова» напали на прихильників опозиції і силою відібрали символіку. Після провокацій бойовики знову завантажилися в автобуси і безперешкодно поїхали», - зазначає прес-служба.

«Серед них немає місцевих жителів та активістів, як це намагаються подати деякі ЗМІ. Це чужі для Миколаївської області люди, які приїхали під виглядом захисників області й сьогодні організовують напади на лідерів опозиції.

Влада боїться правди, яку людям говорить опозиція. Вони хочуть змусити нас замовчати, закрити нам рота, щоб ми не говорили про крадіжку в уряді, його провали в економіці, зростання цін і зубожіння людей. Тому вони використовують усі можливості, щоб зірвати зустрічі опозиції з виборцями», - резюмують у партії.

У прес-службі також нагадують, що в четвер, 16 жовтня, заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан прямим текстом замовив напад бійців батальйону «Дніпро-1» на іншого представника «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула.

Влада перейшла всі межі і відкрито замовляє й організовує напади на лідерів опозиції офіційним збройним формуванням, які утримуються на податки з бюджету.

«Опозиційний блок» доб'ється в новому складі парламенту розформування всіх напівлегальних воєнізованих структур. Ми встановимо жорсткий контроль за збройними підрозділами МВС і Міністерства оборони, щоб представники влади не використовували в корисливих цілях для залякування, шантажу та погроз.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом