У Києві рятувальники і міліціонери запобігли спробі самогубства 29-річної дівчини, яка намагалася вистрибнути з 6-го поверху житлового будинку. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«15 жовтня о 17:52 до служби порятунку «101» міста Києва звернулися представники міліції з повідомленням про те, що, за словами очевидців, на просп. Героїв Сталінграда, 32, на підвіконні 6-го поверху дванадцятиповерхівки сидить дівчина... За зазначеною адресою на рівні 6-го поверху дійсно була громадянка в шоковому стані, яка збиралася покінчити життя самогубством», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, виявилося, що дівчина, 1985 року народження, розлучилася зі своїм коханим і, перебуваючи у стані сильного стресу, не знайшла кращого виходу з ситуації, ніж стрибнути з вікна квартири на 6-му поверсі.

«До місця виклику одразу було спрямовано автодрабину. Поки представники міліції дзвонили, стукали у двері і відволікали дівчину, рятувальники встигли встановити автодрабину і потрапити в приміщення», - додали у прес-службі.

Згідно з повідомленням після цього бійці відчинили двері, давши можливість міліції та медикам потрапити в квартиру і надати допомогу громадянці.

Після проведеної бесіди бригада швидкої допомоги відвезла дівчину, яка була в неадекватному стані, до найближчої лікарні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25