На складі ракетно-артилерійського озброєння у м. Володимирі-Волинському (Волинська область) вибухнув снаряд, внаслідок чого одного військового госпіталізували, повідомляє прес-служба Військової прокуратури Західного регіону України.

«15 жовтня 2014 року, близько 10 год. 30 хв. під час проведення інвентаризації зброї на складі ракетно-артилерійського озброєння, який розташований у Володимирі-Волинському, відбувся пуск і вибух снаряда до протитанкового гранатомету РПГ-26. Внаслідок вибуху отримав поранення старший прапорщик Б., який проходить лікування у військовому госпіталі гарнізону. Стан потерпілого стабільний, загрози життю немає. Під час вибуху життєво важливі органи військовослужбовця не пошкоджені», - сказано в повідомленні.

Наголошується, що приміщення складу і боєприпаси, які перебувають у ньому на зберіганні, не пошкоджені.

Військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України внесла відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 414 Кримінального кодексу України (Порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточуючих).

Ведеться розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165