У Донецьку внаслідок обстрілів учора, 15 жовтня, постраждали чотири людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міськради Донецька.

«Внаслідок військових дій в Донецьку 15 жовтня постраждало четверо мирних жителів», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ввечері 15 жовтня артобстрілів зазнали Київський та Куйбишевський райони.

«В результаті потрапляння снарядів і виниклих внаслідок цього пожеж зруйновано житловий будинок №5 по вулиці Тарханова, господарську споруда у дворі будинку №3 по вулиці Єрмоленка, гаражі в кооперативі «Маяк-2», розташованому за адресою вул. Вахрушева, 50А. Також постраждали багатоповерховий житловий будинок №1 по вулиці Благовіщенській та будинок дитячої міської лікарні №1», - зазначили в міськраді.

Також диспетчерська служба ПАТ «Донецькміськгаз» зафіксувала численні пошкодження розподільчих газопроводів внаслідок артобстрілів.

За повідомленням мерії, ніч з 15 на 16 жовтня в місті пройшла без активних воєнних дій. Станом на 11:00 16 жовтня в Донецьку тихо, повідомлення про події не надходять. Системи життєзабезпечення міста і громадський транспорт працюють у штатному режимі.

КП «Донецькміськводоканал» вдається утримувати нормальний гідравлічний режим і здійснювати водопостачання у всіх районах міста відносно стабільно у встановленому раніше режимі. Незначні перебої у деяких споживачів можливі у найближчі дні, в період запуску котелень. Бригади водоканалу регулюють водоподачу з урахуванням початку роботи котелень.

Нагадаємо, Управління Верховного комісара ООН з прав людини повідомляє про загибель в ході конфлікту на сході України з середини квітня по 6 жовтня 3660 осіб та поранення 8756.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом