Активісти «ЗАСТУПу» провели благодійну акцію «Тепло душі - у добрі справи», в результаті якої діти-сироти, які кілька місяців тому були евакуйовані із зони проведення АТО, отримали теплі речі на холодну осінь і зиму.



Як тільки ситуація на Донбасі стала критично небезпечною, щоб врятувати життя дітей, які залишилися без батьківського піклування, вихователі місцевих дитячих будинків відправили їх у Харків. Протягом червня-липня 39 дітей прийняв Харківський обласний будинок дитини №2.

«Цим дітям зараз дуже нелегко, адже у цьому році держава виділила гроші тільки на утримання постояльців будинку дитини. На «дітей війни» не виділили ні копійки. А попереду зима, і цим дітям потрібні теплий одяг та взуття. Тому ми вирішили підтримати малюків. Оскільки вважаємо, що підтримка дітей із зони проведення АТО - це святий обов'язок «ЗАСТУПу», - заявив активіст організації Євген Дегтяр.



В день Покрови Пресвятої Богородиці активісти «ЗАСТУПу» привезли у Харківський обласний будинок дитини №2 десятки пакетів з одягом: шкарпетками, колготками, теплими кофтами, светрами, сукнями, водолазками, куртками, комбінезонами, шапочками та черевиками.

В той же день в харківському Будинку опери відбувся форум політичної партії «ЗАСТУП». На зустріч з лідерами політсили приїхали близько тисячі селян та сільгоспвиробників з усієї області.

«До недавніх пір інтереси села ніхто не представляв у Верховній Раді. Це призвело до того, що на селі накопичилося чимало проблем. Саме це і спонукало нас до створення політичної сили, яка б відстоювала ідеї відродження села та розвитку агросектору», - зазначила лідер «ЗАСТУПу» Віра Ульянченко.



Лідери «ЗАСТУПу» зазначили, що сьогодні для селян настав час захистити себе, рідну землю та оселі, щоб мир і хліб були в кожному домі. Це головні пріоритети єдиної політсили в українському політикумі, яка відстоює інтереси селян та сільгоспвиробників - партії «ЗАСТУП».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31