Російська Федерація може визнати вибори до Верховної Ради України, які відбудуться 26 жовтня. Про це повідомив в.о. глави комітету з міжнародних справ Ради Федерації Володимир Джабаров.

«Думаю, ми визнаємо ці вибори. Що б не говорили гарячі голови в Україні, в Західній Європі, ми не можемо посадити Україну на візок і виїхати. Звичайно, міжпарламентські зв'язки буду налагоджуватися, тому що краще солом'яна згода, як золота звада», - пояснив сенатор.

За його словами, багато залежатиме від результатів виборів. Джабаров висловив упевненість, що перемогу на виборах у Раду здобуде «Блок Петра Порошенка», представники якого займуть ключові посади в українському уряді, повідомляють «Известия».

«Якщо вибори призведуть до стабілізації не тільки політичної, але і в правлячих колах - дозволять створити передбачуваний уряд, з яким можна мати справу, якщо зуміють призвести до підвищення ступеня ефективності української влади, - тоді вони виконають своє завдання», - заявив глава комітету з міжнародних справ Держдуми Олексій Пушков.

Глава Інституту політичних досліджень Сергій Марков припустив, що Росія може визнати вибори в Раду, оскільки їй вигідна перемога партії Петра Порошенка, щоб він сформував парламентську більшість й «усунув від влади головних військових злочинців та американських агентів, таких як Яценюк, Турчинов і Аваков».

Нагадаємо, 28 серпня в Україні стартувала виборча кампанія з виборів до Верховної Ради, запланованих на 26 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

24
Теги