ПАТ «Укртрансгаз» завершив підготовку газотранспортної системи (ГТС) до осінньо-зимового, витративши на це 330,7 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Укртрансгазу».

Повний комплекс робіт з підготовки виробничих і невиробничих об'єктів до опалювального сезону проведено своєчасно, крім тих, які перебувають на непідконтрольній Збройним силам території України в Луганській та Донецькій областях.

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду виконано капітальний ремонт майже 25 км трубопроводів і 25 свердловин підземних газосховищ; проведено реконструкцію 358 газорозподільних станцій.

Крім того, відремонтовано 1760 систем автоматичного контролю, сигналізації та пожежогасіння на газорозподільних і компресорних станціях.

«За період підготовки до осінньо-зимового періоду виконано робіт та поставлено матеріально-технічних ресурсів на суму 330,7 млн грн за запланованих на весь період підготовки 557,4 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за словами заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрія Білоусова, опалювальний період в Україні стартує з 1 листопада.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом