Голову міської ради одного з районних центрів Одеської області затримали під час одержання неправомірної вигоди. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

Співробітники Одеського регіонального управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю отримали інформацію про те, що посадова особа вимагає неправомірну винагороду у фізичної особи за узгодження та видачу дозволу на розміщення тимчасової споруди в межах міста загальною площею 60 м. кв.

«У ході перевірки даної інформації правоохоронці «на гарячому» при отриманні частини грошових коштів затримали мера одного з районів центрів», - повідомили в міліції.

Правопорушниця була затримана в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України. Зазначені діяння караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна і з спеціальною конфіскацією.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

16