В рамках благодійної акції «Затишна оселя», що ініційована активістами «ЗАСТУПу», сім'я переселенців із зони проведення АТО отримала власне житло в Кіровоградській області.

Голова родини Олександр Ткаченко - професійний військовий. За сім років служби в Донецьку став начальником кінологічної групи. Його дружина виховує вдома 8-місячну дитини. Коли ситуація на Донбасі стала критично небезпечною, Олександр перевіз сім'ю до родичів в смт Компаніївка Кіровоградської області. Оселилися в невеликому, 3-кімнатному будинку, в якому вже жили мати військового і брат з дружиною і дітьми. Для збереження єдності сім'ї відповідний будинок знайшли в тому ж селі, де живуть Ткаченки.



«Ми дізналася, що молода сім'я з маленькою дитиною на руках потребує допомоги. Тому ми вирішили допомогти їм в отриманні будинку і таким чином підтримали у важкий час», - сказала активіст «ЗАСТУПу» Ірина Добровольська.



Ткаченко каже, що дуже вдячний «ЗАСТУПу» за допомогу. Адже своїми очима бачив жахливі речі, що відбуваються зараз в Донецьку, і дуже радий, що у його сім'ї є можливість не повертатися в захоплене місто.

«Коли ми виїжджали з міста, чули вибухи. Було дуже страшно, адже з нами була маленький дитина. Ми вдячні «ЗАСТУПу» за те, що зараз у нас є власний будинок», - зазначив глава сім'ї.



В той самий день у Кіровоградській обласній філармонії відбувся регіональний форум політичної партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП». Під час заходу лідери політсили Ірина Синявська і Геннадій Новіков зустрілися з 900 сільгоспвиробників, сільською інтелігенцією, головами сільських та селищних рад області.

«Передвиборчу програму «ЗАСТУПу» писали люди, які найбільше зацікавлені в тому, щоб село і агросектор розвивалися - керівники громад, землероби, голови агроасоціацій і вчені аграрного сектору. «За рідну землю» - це комплекс реформ для роботи і для життя. За рідну землю - це за Україну», - підкреслив заступник лідера партії «ЗАСТУП» Геннадій Новіков.

Лідери політсили зазначили, що сьогодні настав час всім селянам та сільгоспвиробникам захистити себе, рідну землю та оселі, щоб мир і хліб були в кожному домі. Це головні пріоритети єдиної політсили в українському політикумі, яка відстоює інтереси селян та сільгоспвиробників - партії «ЗАСТУП».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

61
Теги