У Херсонській області навчальні заклади повністю готові до опалювального сезону. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної державної адміністрації з посиланням на департамент освіти і науки.

«На вісім складів херсонського підприємства «Облпаливо» завезено вугілля. Херсонські обласні заклади освіти, які уклали за результатами тендерів договори з цим підприємством, вже почали вивезення твердого палива», - йдеться в повідомленні.

Так, за даними департаменту, станом на 9 жовтня 2014 року в загальноосвітні навчальні заклади області вже завезено 4488 тонн вугілля.

При цьому до опалювального періоду 2014/15 року, станом на 10 жовтня, технічно підготовлено 100% навчальних закладів області: 479 загальноосвітніх та 465 дошкільних.

Як повідомляв ForUm, раніше віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман під час засідання енергетичного кризового штабу доручив Міненерговугілля та іншим міністерствам розробити план дій щодо забезпечення стабільного проходження в Україні опалювального сезону без російського газу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом