Солдати-строковики, які вийшли на акцію протесту до Адміністрації Президента заявляють, що не мають наміру розходитися, поки їх вимоги не будуть почуті.

При цьому, як передає кореспондент ForUm'у, за їхніми словами, вони не відмовляються захищати Батьківщину, а потребують відпочинку.

«Я пішов до армії сам, за власним бажанням. Дембель повинен був бути півроку тому. Я був вже чотири рази в зоні АТО. Ми маємо право на відпочинок, обіцяли ротацію, нехай проводять, тим більше що нас є ким замінити», - розповів один з бійців.

Бійці стверджують, що не бояться переслідувань прокуратури, оскільки впевнені у своїй правоті.

«Нам нема чого боятися. Вони що, будуть тягати по прокуратурах захисників держави?! Невже правоохоронцям нічим зайнятися? Ми чесно відслужили. А скільки народу ховається від призову, а зараз, виходить, винні ми, а не вони», - обурюється один із солдатів.

За словами солдатів, в даний час вони повідомляють про свої проблеми в соціальних мережах. Обіцяють стояти під АП доти, доки їхні вимоги не будуть почуті.

«Ми довго стояли на Майдані, нам не звикати», - додав боєць.

Як раніше повідомляв ForUm, 13 жовтня близько 300 військовослужбовців Національної гвардії України самовільно залишили місце розташування своєї військової частини №3030 і вирушили до будівлі Адміністрації Президента з вимогою про демобілізацію.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом